Ճարպակալումից ազատվելու հեշտ միջոց. անհրաժեշտ է միայն 2 բաղադրիչ
14.03.2021,
18:16

ԵՐԵՎԱՆ, 14 մարտի./Նովոստի–Արմենիա/. Այս ըմպելիքի միջոցով հնարավոր է մաքրել օրգանիզմն ու ազատվել ավելորդ ճարպից։
Այն ավելի լավ է խմել դժվարամարս ուտելիքից հետո կամ դիետայի ժամանակ, գրում է fithacker.ru–ն։
Ըմպելիքը պատրաստելու համար հարկավոր է ընդամենը երկու բաղադրիչ, որոնք, հավանաբար, կան յուրաքանչյուրի տանը։ Ձեզ անհրաժեշտ է նդամենը 400 գրամ նեխուր և 1 կգ կիտրոն։
Հարկավոր է քերիչով անցկացնել նեխուրը, վրան լցնել 2 լիտր ջուր և եփել 20 րոպե, այնուհետև թողնել, որ սառչի։ Կիտրոնի հյութը պետք է ավելացնել եփած նեխուրի վրա։ Այնուհետև պետք է ստացված խառնուրդը քամել և ստացված զանգվածը լցնել ապակե շշի մեջ։
Պետք է ստացված հեղուկի100 գրամն օգտագործել օրը երեք անգամ ուտելուց առաջ։ Եթե հեղուկը շատ թունդ է ստացվել, այն կարելի է խառնել ջրով։ Այդ հեղուկը պետք է անպայման պահել սառնարանում։
Արդյունքը տեսանելի կլինի արդեն մեկ շաբաթից։ Մի մոռացեք ձեր սննդակարգից բացառել բոլոր տեսակի մակարոնեղենն ու քաղցրավենիքը։–0–
Այն ավելի լավ է խմել դժվարամարս ուտելիքից հետո կամ դիետայի ժամանակ, գրում է fithacker.ru–ն։
Ըմպելիքը պատրաստելու համար հարկավոր է ընդամենը երկու բաղադրիչ, որոնք, հավանաբար, կան յուրաքանչյուրի տանը։ Ձեզ անհրաժեշտ է նդամենը 400 գրամ նեխուր և 1 կգ կիտրոն։
Հարկավոր է քերիչով անցկացնել նեխուրը, վրան լցնել 2 լիտր ջուր և եփել 20 րոպե, այնուհետև թողնել, որ սառչի։ Կիտրոնի հյութը պետք է ավելացնել եփած նեխուրի վրա։ Այնուհետև պետք է ստացված խառնուրդը քամել և ստացված զանգվածը լցնել ապակե շշի մեջ։
Պետք է ստացված հեղուկի100 գրամն օգտագործել օրը երեք անգամ ուտելուց առաջ։ Եթե հեղուկը շատ թունդ է ստացվել, այն կարելի է խառնել ջրով։ Այդ հեղուկը պետք է անպայման պահել սառնարանում։
Արդյունքը տեսանելի կլինի արդեն մեկ շաբաթից։ Մի մոռացեք ձեր սննդակարգից բացառել բոլոր տեսակի մակարոնեղենն ու քաղցրավենիքը։–0–