Գարնանային առողջացում` սմուզի բանանով և արքայանարնջով
17.03.2019,
18:25
Ձմռան վերջը և գարնան սկիզբը համարվում է ավիտամինոզի ժամանակաշրջան:

ԵՐԵՎԱՆ, 17 մարտի. /Նովոստի-Արմենիա/. Ձմռան վերջը և գարնան սկիզբը համարվում է ավիտամինոզի ժամանակաշրջան, քանի որ քիչ են մրգերն ու բանջարեղենը, իսկ առկա տեսականին ջերմոցներից է: Այդ իսկ պատճառով սզուզին (smoothie) լավագույն տարբերակն է օրգանիզմը հարստացնելու համար վիտամիններով: Բացի այդ, դա պարզապես շատ համեղ է:
Սմուզին բլենդերում խառնած մրգերից ու հատապտուղներից ստացվող խիտ ըմպելիք է, որին կարելի է նաև հյութ կամ կաթ ավելացնել:
Kitchenmag.ru-ն ներկայացնում է արքայանարնջով և բանանով սմուզիի օրիգինալ բաղադրատոմսը.
Բաղադրիչներ՝
• Արքայանարինջ 2 հատ
• Բանան 2 հատ
• Նարինջ 1 հատ
• Բնական յոգուրտ (կարելի է փոխարինել կեֆիրով) 8 ճաշի գդալ
Պատրաստման եղանակը.
1. Մաքրել արքայանարինջը և բանանը
2. Արքայանարինջն ազատել կորիզներից
3. Կտրատել միրգը ոչ շատ մեծ կտորների և խառնել բլենդերում
4. Հյութաքամել նարինջը
5. Մրգին ավելացնել նարնջի հյութը և յոգուրտը, շարունակել խառնել
6. Ստացված ըմպելիքը տեղափոխել բաժակների մեջ և մատուցել
Սմուզին գերազանց տարբերակ է նախաճաշի, երկրորդ նախաճաշի համար, ինչպես նաև ընկերների հետ հաճելի ժամանցի համար: Բարի ախորժակ: -0-
Սմուզին բլենդերում խառնած մրգերից ու հատապտուղներից ստացվող խիտ ըմպելիք է, որին կարելի է նաև հյութ կամ կաթ ավելացնել:
Kitchenmag.ru-ն ներկայացնում է արքայանարնջով և բանանով սմուզիի օրիգինալ բաղադրատոմսը.
Բաղադրիչներ՝
• Արքայանարինջ 2 հատ
• Բանան 2 հատ
• Նարինջ 1 հատ
• Բնական յոգուրտ (կարելի է փոխարինել կեֆիրով) 8 ճաշի գդալ
Պատրաստման եղանակը.
1. Մաքրել արքայանարինջը և բանանը
2. Արքայանարինջն ազատել կորիզներից
3. Կտրատել միրգը ոչ շատ մեծ կտորների և խառնել բլենդերում
4. Հյութաքամել նարինջը
5. Մրգին ավելացնել նարնջի հյութը և յոգուրտը, շարունակել խառնել
6. Ստացված ըմպելիքը տեղափոխել բաժակների մեջ և մատուցել
Սմուզին գերազանց տարբերակ է նախաճաշի, երկրորդ նախաճաշի համար, ինչպես նաև ընկերների հետ հաճելի ժամանցի համար: Բարի ախորժակ: -0-