Սննդաբանները գերճնշումից պաշտպանող միրգ են խորհուրդ տալիս
22.07.2020,
16:03
Այս միրգն իր մեջ պարունակում է մի շարք սննդարար նյութեր, ներառյալ՝ կալիում, վիտամին C և վիտամին E
![Սննդաբանները գերճնշումից պաշտպանող միրգ են խորհուրդ տալիս Սննդաբանները գերճնշումից պաշտպանող միրգ են խորհուրդ տալիս](/upload/iblock/103/ilel8n33sp41f21vvmu52m7820jmpest.jpg)
ԵՐԵՎԱՆ, 22 հուլիսի․ /Նովոստի-Արմենիա/․ Մասնագետները պնդում են, որ մանգոն կարող է նվազեցնել գերճնշման զարգացման ռիսկը, գրում է «Профиль» ամսագիրը՝ հղում անելով Express-ին:
Սննդաբանները խորհուրդ են տվել ամեն օր մանգո օգտագործել ինչպես թարմ, այնպես էլ չորացրած տեսքով։ Այս մրգից նաև կարելի է հյութ պատրաստել, ինչը նախաճաշի հիանալի հավելում կդառնա։-0-
Загружается новость ... "Лево"
Այս միրգն իր մեջ պարունակում է մի շարք սննդարար նյութեր, ներառյալ՝ կալիում, վիտամին C և վիտամին E. Միասին, դրանք բարենպաստ ազդեցություն են ունենում սրտի վրա և ամրապնդում այն: Բացի այդ, մանգոն արգելափակում է սթրեսի հորմոնի արտազատումը, ինչն արյունատար անոթների կտրուկ նեղացում է առաջացնում:Սննդաբանները խորհուրդ են տվել ամեն օր մանգո օգտագործել ինչպես թարմ, այնպես էլ չորացրած տեսքով։ Այս մրգից նաև կարելի է հյութ պատրաստել, ինչը նախաճաշի հիանալի հավելում կդառնա։-0-