Ի՞նչ վտանգներ են առկա սննդամթերքի շուկայում, ինչպե՞ս կանխարգելել ռիսկը. սննդագետ Դավիթ Պիպոյան (ՎԻԴԵՈ)

06.02.2025, 19:17
Փորձագետը ներկայացնում է իրականացված հետազոտությունների արդյունքները սննդի անվտանգության ոլորտում, ըստ որի թե՛ կենդանական, թե՛ բուսական ծագման սննդամթերքներում առկա են քիմիական վտանգներ․ ՎԻԴԵՈ
Ի՞նչ վտանգներ են առկա սննդամթերքի շուկայում, ինչպե՞ս կանխարգելել ռիսկը. սննդագետ Դավիթ Պիպոյան (ՎԻԴԵՈ)

ԵՐԵՎԱՆ, 6 փետրվարի․/Նովոստի–Արմենիա/․ ԳԱԱ Էկոկենտրոնի սննդի ռիսկերի գնահատման կենտրոնի ղեկավար Դավիթ Պիպոյանը ներկայացնում է իրականացված հետազոտությունների արդյունքները սննդի անվտանգության ոլորտում, ըստ որի թե՛ կենդանական, թե՛ բուսական ծագման սննդամթերքներում առկա են քիմիական վտանգներ: Ինչի՞ հետ մենք գործ ունենք և ի՞նչ անել թունաքիմիկատներից, պարարտանյութերից փոխանցվող վտանգները նվազեցնելու և չեզոքացնելու համար:

Մանրամասները՝ «Նովոստի–Արմենիա» գործակալության «Միֆեր առողջության մասին» հաղորդաշարի շրջանակում։