Ի՞նչ վտանգներ են առկա սննդամթերքի շուկայում, ինչպե՞ս կանխարգելել ռիսկը. սննդագետ Դավիթ Պիպոյան (ՎԻԴԵՈ)
06.02.2025,
19:17
Փորձագետը ներկայացնում է իրականացված հետազոտությունների արդյունքները սննդի անվտանգության ոլորտում, ըստ որի թե՛ կենդանական, թե՛ բուսական ծագման սննդամթերքներում առկա են քիմիական վտանգներ․ ՎԻԴԵՈ

ԵՐԵՎԱՆ, 6 փետրվարի․/Նովոստի–Արմենիա/․ ԳԱԱ Էկոկենտրոնի սննդի ռիսկերի գնահատման կենտրոնի ղեկավար Դավիթ Պիպոյանը ներկայացնում է իրականացված հետազոտությունների արդյունքները սննդի անվտանգության ոլորտում, ըստ որի թե՛ կենդանական, թե՛ բուսական ծագման սննդամթերքներում առկա են քիմիական վտանգներ: Ինչի՞ հետ մենք գործ ունենք և ի՞նչ անել թունաքիմիկատներից, պարարտանյութերից փոխանցվող վտանգները նվազեցնելու և չեզոքացնելու համար:
Մանրամասները՝ «Նովոստի–Արմենիա» գործակալության «Միֆեր առողջության մասին» հաղորդաշարի շրջանակում։
Մանրամասները՝ «Նովոստի–Արմենիա» գործակալության «Միֆեր առողջության մասին» հաղորդաշարի շրջանակում։