ԵՐԵՎԱՆ, 19 օգոստոսի. /Նովոստի-Արմենիա/. Սննդաբանները խորհրուդն են տալիս չօգտագործել մսի արգանակներ: Պետք է թափել ջուրը, որում եփվել է խոզի և տավարի միսը, գրում է
vladtime.ru-ն:
Հարցն այստեղ մտերքն է, որը ոչ միշտ է որակյալ: Ավելի լավ է եփել ոսկրային արգանակներ, իսկ միսն ավելացնել արդեն եփած: Մեծերին խորհրդ է տրվում օգտագործել բանջարեղեն, մրգեր և հատապտուղներ: Երեխաներին, հղիներին ու կերակրող մայրերին միսը չափազանց օգտակար է, քանի որ այն կենդանական սպիտակուցի աղբյուրն է:
Загружается новость ...
"Право"
Ավելի վաղ բժիշկները նշել են մթերքների այն ցուցակը, որը կանխում է ծերացումը: Այդ ցուցակի մեջ են ներառվել ճակնդեղը, խնձորը, հապալասը, ձիթապտուղը և ելակը, ինչպես նաև վիտամիններ, որոնք դրական են ազդում մարդու օրգանիզմի վրա:-0-